kolekce

JAKO V BAVLNCE A TAK DÁLE…

Při tréninku se ráda cítím pohodlně, abych měla volnost pohybu. Mám ráda ležérní styl oblékání i v běžném životě a upřímně, na trénink bych si na sebe klidně natáhla i pytel, protože mi je úplně šumafuk, jak vypadám. Ale! Jak se říká na divadle – s kostýmem si člověk obléká i roli. A tak když zahodím pytel, ráda propotím i tréninkové oblečení, které je pohodlné a zároveň krásné. Člověk se hned o poznání cítí líp. 

Můj šatník se rapidně proměnil po prvním porodu, kdy jsem si začala zahalovat své poporodní břicho. A to jsem měla opravdu krásné břicho! S díky jsem se s ním rozloučila a milovala svoje tělo za to, že přivedlo na svět nový život.

Jedním z mýtů bývá, že odhalené břicho je podmínkou orientálního tance. Není to tak. A já se při jeho zahalování cítila krásně a elegantně. A tak vznikl nápad na moji ikonickou vlnu, která inspirovala řadu dalších tanečnic. Proto nová kolekce bude tvořená několika osobitými střihy, které miluji a jsou už roky součástí mého života.

Těším se, až vám kolekci ukážu!

VYTVÁŘÍME PRO TEBE KOLEKCI 2024 INSPIROVANOU PROJEKTEM 7 ELEMENTŮ…

 

A dáváme si záležet! Snad už brzy budeš moci propotit nové tréninkové oblečení. Kolekci Ti představíme na podzim 2024. Mrkni zatím do Raqshopu a vyber si online tančení nebo se přidej do naší party v rámci AHOJ! členství.

 

0
    0
    Můj nákup
    Tvoje taška je prázdnáZpět do Raqshopu
      Apply Coupon
        Může se Ti líbit
        Může se Ti líbit
        • Cartoony persona with a falafel head looking like a small queen on a stage and surrounded by subjects looking like small food.
          Falafel QUEEN
          490  +Add
        • Falafel DIVA
          740  +Add
        • ČLENSTVÍ - 1500 Kč
          1 500  +Add
        • Zástupný symbol
          AUTO-DRAFT
          +Add
        • POLIBEK
          60  +Add